NOVES CERVESES A INVADERS!

IMG_4067

Invaders sempre pensa en innovar i en incorporar nous aliments i begudes a la seva carta.

Fa poc vam anar a Bcn Degusta i vam descubrir la marca de cervesa BeerCat.

BeerCat, una microcerveseria artesanal que neix a Londres i s’acaba desenvolupant a Vilafranca del Penedès.

Tal i com comenten els seus dos propietaris, la Martina i el Peter; “tan aviat com vam veure aquell celler abandonat amb les seves premses antigues i cobertes de teranyines, vam saber que la llarga recerca d’una casa per a la nostra cerveseria artesanal s’havia acabat.”

Tres anys abans, havien deixat les nostres feines com a advocats criminalistes als jutjats del sud de Londres per tal de seguir un somni que feia molt temps que teníen. Aquest somni consistia en establir una microcerveseria i produir cervesa artesanal en una zona que normalment s’associa al vi i al cava.

Havien visitat Catalunya moltes vegades al llarg dels anys i, després de veure les Caves Codorniu, es van enamorar del Penedès. Van trobar una vella masia i van passar diversos anys restaurant-la, mentres batallaven amb les enrevessades gramàtiques de l’espanyol i el català. Finalment, van fer les maletes i van traslladar la seva vida de Londres a Catalunya de manera definitiva. La recerca seriosa del lloc perfecte per a una cerveseria començava.

beercat-our-story-02 beercat-our-story-10 brewery-009 brewery-002

BeerCat està situada entre vinyes al costat del poble de Sant Marçal, a 10km de Vilafranca del Penedès, en un celler que forma part de la Masia Puigmoltó, unes caves que daten del 1186.

La cerveseria té capacitat per produir tan sols 3.200 litres setmanals. Com que utilitzem només llúpol i malta de primera qualitat, les seves cerveses són fresques i tenen diferents caràcters.

El mestre cerveser James Campbell és qui s’encarrega de donar matissos i controlar la qualitat de les cerveses, de les que destaquen les següents:

http://www.beercatbarcelona.com/cat/wp-content/themes/thecotton_v114/lib/utils/timthumb.php?src=http://www.beercatbarcelona.com/cat/wp-content/uploads/2014/11/pa-i-roses.jpg&h=&w=610&zc=1&q=100

ALC: 4.8% – IBU: 20

Pa i Roses és una cervesa de blat, un estil de cervesa molt versàtil a l’hora de combinar amb el menjar. Està aromatitzada amb pell i suc de llima, que li proporcionen una aroma cítrica, i llavors de coriandre, que li donen el seu gust característic. L’aroma cítrica millora els plats que contenen peix: paelles, arrossos i també peixos lleugers com el llenguado.

http://www.beercatbarcelona.com/cat/wp-content/themes/thecotton_v114/lib/utils/timthumb.php?src=http://www.beercatbarcelona.com/en/wp-content/uploads/2013/12/barcelon-blonde.jpg&h=&w=610&zc=1&q=100

ALC: 5% – IBU: 30

Barcelona Blonde és una Pale Ale de caràcter maltós, equilibrada amb el gust afruitat dels llúpols Citra i Galena amb què està aromatitzada. Es pot prendre amb una gran varietat de menjars, i per això va molt bé amb les tapes. L’aroma maltós també és un bon complement per a tota mena de plats basats en el pa: pizza, hamburgueses, frankfurts o entrepans.

http://www.beercatbarcelona.com/cat/wp-content/themes/thecotton_v114/lib/utils/timthumb.php?src=http://www.beercatbarcelona.com/cat/wp-content/uploads/2014/11/1416848363la-segadora-product-image.jpg&h=&w=610&zc=1&q=100

ALC: 7% – IBU: 21

La Segadora és una Farmhouse IPA elaborada amb llevat Saison i plena d’aroma de llúpols. L’addició de llimona, canyella i baies de ginebró li donen un final sec característic. Aquesta cervesa va bé amb els plats de caça, com el porc senglar, i amb els d’aroma terrós, com els rovellons. També la podeu provar amb botifarra amb mongetes i, com a acompanyant de les postres, amb formatges cremosos com el camembert o el brie.

http://www.beercatbarcelona.com/cat/wp-content/themes/thecotton_v114/lib/utils/timthumb.php?src=http://www.beercatbarcelona.com/en/wp-content/uploads/2013/12/black-irish.jpg&h=&w=610&zc=1&q=100

ALC: 6% – IBU: 50

Black Irish és una cervesa negra i maltosa, del tipus Stout, amb notes de xocolata i cafè. La seva amargor se suavitza amb menjars que contenen un alt percentatge de greix, mentre que les postres de xocolata la milloren i la complementen. També combina molt bé amb el gust salat del marisc.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>